Blogger drenge med f*cking god smag

Det er vist ikke en hemlighed at jeg læser andre blogs og bliver vildt inspireret af dem. Piger, tøser, kællinger, i gør det alle godt. Men drenge, åh drenge, drenge, drenge jeg kan ikke stå for jer! I er noget af det mest skønne jeg kan finde. I bringer humor, inspiration og glæde ind i min ellers grå hverdag.
Patrick, Patrick, Patrick. Du er en inspiration ud over alle grænser. Din perfektion, billeder og stil er noget af det bedste jeg ved. Plus så ser han ikke helt ringe ud. Åh bare man var en dreng der skulle sende Patrick hede blikke inde på cafe Klaptræet.
Tobias er en ny blogger jeg fandt på blogspot. Eller det ville sige at han er ny for mig, nok ikke for mange andre. Hans candyfloss hår, sin stil og billeder får det hele  bare til at funke på den fede måde. Jeg elsker hans design på bloggen. Det er meget personligt og det er bare herligt. Han er som Gina Jaqueline i en mands krop.
Vincent er et dejligt blogger barn. En lille diva om man vil. Af sine kun 14 år er han fandeme cool, og han ved hvem han er og hvad han vil. Prøv lige at spørge om identitets dannelse kan bide sig selv i røven med hensyn til ham her. Da jeg var på hans alder ande jeg intet om stil og fashion. Jeg kørt stadig fladt hår og papfars pige trøjer. Ikke at jeg var den gennemførte pop pige. Men fandeme om jeg prøvede. Vincent er klart et frisk pust i blogger landet. I hverfald ifølge mig. Hans stil får blodet til at koge på de fleste og han gør det sgu godt. En dejlig inspiration!

Kys!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *