Nytår

Dance like nobody is watching

Som man kan se på inspirationsbillederne så skal jeg ud til fest i aften. Det kommer næppe til at blive så vildt som på de her 3 små billeder, men jeg vil da gøre et forsøg på at få en vild aften. Mit eneste problem lige nu er hvad jeg skal tage på. Det er en nytårskur så det skal være sådan lidt “fancy” forstå mig ret.
Jeg skal hjem og vente på at min mor kommer hjem og hjælper mig ud af denne knibe. Skal de være palietter eller bare en helt normal kjole med lidt fint tilbehør. Jeg har en plan om at tage alt det tøj jeg har i tankerne og ligge det ud foran mig så jeg bedere kan vælge. Sådan ender det næppe. Jeg ender sikkert med at tage en lur og kommer afsted i sidste øjeblik med en eller anden kjole der lige hænger i skabet. Det er derfor jeg skal bruge min mor så hun kan vise mig hvad jeg skal tage på. Jeg lider lidt af for mange luksus for tiden. Men sådan er det vel når man sådan skal feste hele tiden ikke sandt?

Kys!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår