Kimono

Online Shopping

Skærmbillede 2013-04-14 kl. 17.57.11www.youheshe.com
Dansk hjemmeside med massere af lækre vare fra ekslusive mærker. Nu er mine teenage år ved at slutte og jeg lægger street og hipster på hylden. Jeg går efter noget der finere og dyre end hvad streetammo kan tilbyde (det skal lige siges at jeg har intet imod streetammo, kun at efter min mening henvender denne hjemmeside til andre købere en jeg) YouHeShe kan tilbyde mig det mere voksne og modne som jeg elsker og prøver at omfavne. Selvom min pengepung til tider siger stop.
Skærmbillede 2013-04-14 kl. 18.03.21www.andpants.dk
AndoPants er ligeså en hjemmeside med fede vare. Dog lidt billigere, og så alligevel ikke. Her har de både cheapmonday og Acne. Så her er lidt for en her smag. Her er de heller ikke bange for er lidt street. Som i kan se på billedet har de både adidas og leopard prikker. Fine vare og overkommenlige priser er noget vi alle kan lide. Hvis man har lidt svært ved at sige bye bye hipster og teenage så er det her man skal klikke hen.
Skærmbillede 2013-04-14 kl. 22.01.26www.asos.com
All time favorite. Det er billigt, nemt og fri fragt. Her har de også mange af andre mærker end deres eget såsom Chanel, Emma Cook, Rayban, Marc Jacobs mm. Men da det ligger i England så tager det 6 dage før at varen er fremme. Men de er effektive.

Kys!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kimono