The little details.

Students WishList

Skærmbillede 2013-06-09 kl. 15.35.53
Forhandler Link
Nu får jeg snart den åndsvage hue på og skal holde fest og smile og kører hestevogn. Dertil er der jo et lille studentergilde, og her er min ønskeliste.

Jeg har længe kigget på Vlieger & Vandam tasken, og den står også som en af de øverste ting på ønskeliseten. Jeg er vild med Bjørgs smykker, så hvis der skulle snige sig et smykke med på gavebordet må det det gerne være denne halskæde og denne ring. Jeg regner med at jeg snart skal flyve fra reden og vil dertil gerne kunne indrette mig lækkert, derfor Lyngbyvserne, Royal Copenhagen tallerkner, geviret og stolen. Men der må endelige også gerne være penge, jeg er ret fattig for tiden. Jeg har længe sukket efter disse Raybans, men med sorte eller grønne glas, da de passer bedre til stellet synes jeg. Jeg kunne ikke finde sådan et par inde på polyvore så derfor er de vist med rosa glas. Og sidst men ikke mindst Miss Dior parfumen.

Kys!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The little details.