New In: Gray Sweater

The Woman Body

Fotografi den 12-05-13 kl. 19.17 #2Kvinde kroppen er noget der altid har fascineret mig. Jeg selv er hverken et siv eller en fodbold. Jeg tror på at ingen kvinde er grim af natur, men jeg mener at kvinder (såvel som mænd) kan lade kroppen gå til spilde hvis man ikke plejer og passer på den. Jeg går ikke ind for at man sulter sig tynd eller overspiser for at tage på. Man skal finde en balance, bare fordi man er tynd af natur betyder det ikke at man har en smuk krop. Kroppen skal trænes, og holdes ved lige. Kurver på den anden side kan også blive for meget, hvis man fx får for meget af mormors flæskesteg og McDonnals Chillichees tops. Men kurver kan være ganske smukke. Bryster der er smukke og runde flade såvel som fyldige er der intet i vejen med. Alle bryster passer til en krop, og der er ingen grund til at ligge sig under kniven for at lave om på sin krop. Desuden skal man ikke se på de billeder der vises i mode bladene. Husk at de altid er redigeret og ingen kvinde er perfekt af natur.

Tøser, det jeg prøver at sige er, at I alle er så fucking lækre, og lade ingen mand, modeblad, tumblr eller blog skal få jer til at tro at i er noget andet!

Kys!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In: Gray Sweater